Jobbeskrivning
Starbright Consulting AB är ett konsult- och produktbolag i centrala Jönköping, grundat 2004. Vi levererar digitaliseringslösningar och konsulttjänster till kunder på den svenska och europeiska marknaden.

Vi är ett litet, men hängivet team som jobbar tätt tillsammans med våra kunder för att driva projekt och införa nya systemlösningar, för att på olika sätt förbättra eller effektivisera befintliga verksamheter, eller skapa förutsättningar för nya tjänster och produkter. En allt viktigare del i vårt erbjudande är leverans av test och validering av IT-system under nyutveckling eller i förvaltning.

Vi utökar nu därför vårt team och söker dig med intresse och drivkraft inom testning. Våra uppdrag är nästan uteslutande projektbaserade med placering hos kund och utgår från ett agilt arbetssätt där test är en central, viktig och kontinuerlig del under hela projektfasen, men också i förvaltning och underhåll av implementerade system. Våra projekt rör sig ofta inom IoT, webb och mobila lösningar med höga krav på användbarhet och kvalitet då lösningarna används som ett naturligt digitalt arbetsverktyg med många dagliga användare.

Kompetenskrav
Du har intresse och kunskap om mjukvaruutveckling och agila metoder med förmåga att snabbt sätta dig in i nya systemlösningar, applikationer och arbetssätt. Du har ett intresse av att testa system och förmåga att verifiera funktioner i förhållande till definierade krav.

Som junior testare kommer du mestadels att jobba i kundbaserade utvecklingsteam där samarbetsförmåga och social förmåga är viktiga egenskaper. En test- eller projektledare kommer att definiera vilka system, eller funktioner som ska testas och kvalitetssäkras, vilket du sedan ansvarar för att utföra och återrapportera resultat för.

Vi ser att du har ett driv för att lära dig nya arbetssätt, metoder och verktyg för att utvecklas som testare och eventuellt testledare framöver. Vi ser också att du är ansvarstagande, noggrann och att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Om du har erfarenhet av programmering är det meriterande.

Vårt erbjudande
Vi är ett litet team med högt i tak där vi alla har möjligheter att påverka hur vi jobbar och samarbetar. Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsmiljö där du kommer att jobba tätt tillsammans med våra kunder med test i olika former i olika projekt. Om du har önskemål för att fördjupa dig inom ett område, eller om en kund, eller projekt kräver en specifik kompetens för ett uppdrag erbjuder vi möjligheter för motsvarande kompetensutveckling och utbildningar.

 

Varmt välkommen med din ansökan till Hans Börjesson, hans.borjesson@starbright.se, 0704-21 04 04.