Jobbeskrivning
Starbright Consulting AB är ett konsult- och produktbolag i centrala Jönköping, grundat 2004. Vi levererar digitaliseringslösningar och konsulttjänster till kunder på den svenska och europeiska marknaden.

Vi är ett litet, men hängivet team som jobbar tätt tillsammans med våra kunder för att driva projekt och införa nya systemlösningar, för att på olika sätt förbättra eller effektivisera befintliga verksamheter, eller skapa förutsättningar för nya tjänster och produkter. En allt viktigare del i vårt erbjudande är leverans av test och validering av IT-system under nyutveckling eller i förvaltning.

Vi utökar nu därför vårt team och söker dig med intresse, erfarenhet och drivkraft inom test- och testledning. Våra uppdrag är nästan uteslutande projektbaserade med placering hos kund och utgår från ett agilt arbetssätt där test är en central, viktig och kontinuerlig del under hela projektfasen, men också i förvaltning och underhåll av implementerade system. Våra projekt rör sig ofta inom IoT, webb och mobila lösningar med höga krav på användbarhet och kvalitet då lösningarna används som ett naturligt digitalt arbetsverktyg med många dagliga användare.

Kompetenskrav
Du har en högskole- eller civilingenjörsexamen och något års erfarenhet av test i agila projekt, är kvalitetsmedveten, med öga för detaljer och har drivkraft för att hjälpa våra kunder att utveckla och leverera lösningar med hög kvalitet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att planera och leda testaktiviteter.

Då du i många fall kommer att ha direktkontakt med kunden i projektsammanhang ser vi att du är självgående inom test, ansvarsfull, social och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande kompetens

  • Erfarenhet av praktisk tillämpning av ärendehanteringssystem som Jira, Microsoft Team Foundation Server eller liknande.
  • Praktisk erfarenhet och kunskap inom automatiserade tester, prestandatest och integrationstester, med verktyg som SoapUI, Postman eller liknande.
  • ISTQB-certifiering.
  • Praktisk programmeringskunskap.

Vårt erbjudande
Vi är ett litet team med högt i tak med stora möjligheter att påverka arbetssituationen i stort och smått. Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsmiljö där du kommer att jobba tätt tillsammans med våra kunder med test i olika former i olika projekt. Om du har önskemål att fördjupa dig inom ett område, eller om en kund, eller projekt kräver en specifik kompetens för ett uppdrag erbjuder vi möjligheter för motsvarande kompetensutveckling och utbildningar.

 

Varmt välkommen med din ansökan till Hans Börjesson, hans.borjesson@starbright.se, 0704-21 04 04.