Starbright Consulting AB

VI TESTAR OCH KVALITETSSÄKRAR IT-PROJEKT

TEST & TEST-LEDNING

I takt med att digitaliseringen tar fart allt snabbare, omvärlden förändras i högre takt och samhället i stort förlitar sig mer och mer på fungerande och tillgängliga IT-system ökar också behovet av test, kvalitetssäkring av system och validering av data som hanteras digitalt. 

Vi erbjuder ett värde till IT-projekt genom att samla in och presentera information om IT-lösningens, eller produktens kvalitet på ett kontrollerat och objektivt sätt så att produktägare och andra intressenter kan ta korrekta beslut rörande produkt och projekt.


EXEMPEL PÅ KUNDPROJEKT

HUSQVARNA GROUP AB  Funktionstest av mjukvara för automowers.

HUSQVARNA GROUP AB

Funktionstest av mjukvara för automowers.

REGION JÖNKÖPINGS LÄN  Testledning i utvecklingsprojekt för nytt intranät.

REGION JÖNKÖPINGS LÄN

Testledning i utvecklingsprojekt för nytt intranät.

ENVIROTAINER AB  Leverans och test av system för mobil ärendehantering.

ENVIROTAINER AB

Leverans och test av system för mobil ärendehantering.


METODER & SYSTEM

Vi jobbar ofta i agila utvecklingsprojekt och är del av team där test har en självklar plats. I våra roller som testare och testledare kommer vi ofta in i en etablerad utvecklings- och systemmiljö och använder de system som projekten använder.

Vi är exempelvis vana användare av system som Microsoft TFS och Jira för backlogg-, bugghantering, test och testuppföljning och jobbar med system som Postman och SoapUI för manuella och automatiserade integrationstester.


Vårt erbjudande

Vi förstår värdet av test och drivs av att vara en central del i leveransen av högkvalitativa system som möter både funktionella och mjukare krav och systemupplevelse. Vi erbjuder erfarna testledare och testare, men också juniora testare som snabbt sätter sig in i ert IT-projekt och dess förutsättningar.

Vi ser fram emot att diskutera hur vi kan hjälpa er inom test och kvalitetssäkring i ert projekt. Välkommen att kontakta oss på 036-15 00 04, eller på info@starbright.se för att boka ett möte!